Temptations Bert over heftige aflevering: ‘Delphine had mij vergeven’

Ai...

Lees ook

Tijdens het kampvuur van Temptation Island: Love of Leave zagen we de big reveal van Delphine. Vriendlief Bert zou namelijk twee keer naar een prostituee zijn geweest tijdens hun relatie. In gesprek met LoveReality is Bert openhartig over de aflevering.

Weinig vertrouwen

Tijdens Temptation Island zagen we al hoe weinig vertrouwen Delphine heeft in boyfriend Bert. In de vorige aflevering is naar voren gekomen waarom ze zo wantrouwig is. Bert zou namelijk maar liefst twee keer naar een prostituee zijn geweest tijdens hun relatie. Volgens Delphine moest ze dat eigenlijk verzwijgen van Bert, maar daar denkt hij anders over.

Bert blijft namelijk benadrukken dat hij enkel gemasseerd is, en vindt de reactie van Delphine vooral jammer. “Als je iets samen beslist en beloofd dat we niet met modder gaan gooien naar elkaar, of elkaar belachelijk zouden gaan maken…” Bert is dus not amused met de onthulling van zijn vriendin.

Moddergevecht

Ook vindt hij het niet nodig dat ze hier weer over begint. “Ik hoef mij eigenlijk niet meer te verantwoorden voor dingen die vijf jaar geleden gebeurd zijn”, stelt Bert. Volgens hem had Delphine hem namelijk al vergeven en heeft hij haar fouten ook vergeven. “Tot slot snap ik nog altijd niet wat dit überhaupt met onze Temptation-deelname te maken had.”

Als laatste besluit hij: “Misschien als Delphine juiste beelden had gekregen op het eerste kampvuur, van hoe ik mij werkelijk voelde, was dit moddergevecht waarschijnlijk nooit gebeurd…” To be continued!

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook