Temptations Arda ‘schrok’ van bekendheid

De deelnemer wordt nog steeds aangesproken over Temptation Island.

Temptation Island-deelnemer Arda Türker is de laatste tijd veel in de picture geweest. Zo konden we tijdens zijn deelname zien hoe hij in de armen viel van verleidster Eline. En vond hij uiteindelijk de liefde bij de knappe Amber, met wie hij ook samen een baby boy heeft. Toch is het bekend zijn hem niet goed bevallen, laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

‘Het regende verwijten’

We kunnen wel stellen dat Arda de meest besproken deelnemer was van zijn seizoen. Heel Nederland en Vlaanderen kon namelijk zien hoe hij voor de charmes viel van verleidster Eline. Tot groot ongenoegen van zijn vriendin Elke Castro. Door Temptation Island wist iedereen meteen wie Arda was, en dat was niet altijd positief. “Het leek een tijdlang alsof heel Vlaanderen en Nederland een hekel aan me had. Persoonlijk heb ik nooit een slecht woord te horen gekregen, maar via sociale media… Daar regende het verwijten.”

Ook geeft hij aan dat Temptation zijn hele leven op zijn kop heeft gezet. “Sinds onze deelname ben ik vooral geschrokken door de bekendheid die bij zo'n tv-programma hoort. Dat Amber en ik in het begin herkend werden: dat had ik zien aankomen, maar ook nu nog worden we – zelfs op vakantie – aangesproken over Temptation Island.”

Spijt

Spijt heeft de Vlaming zeker niet, hij heeft er namelijk ook wat moois aan overgehouden. “Dankzij een tv-programma ben ik de vrouw van mijn leven tegen het lijf gelopen, en hebben we met Amari nu ook een fantastisch zoontje.” Lief!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws