Heftig: Temptations Delphine deelt dat ze ontslagen is vanwege deelname Temptation Island

De show blijkt meer dan alleen haar relatie onder druk te zetten...

Het zit Delphine allemaal niet mee. Eerst verzwijgt ze een groot geheim van vriendlief Bert waarmee ze haar eigen reputatie op het spel zet, en komt haar relatie onder flinke spanning te staan. En nu deelt de Vlaamse dat haar deelname aan Temptation Island haar ook haar baan heeft gekost. Say what?

Boos

Op haar Instagram Story deelt Delphine de mededeling dat zij na 10 (!) jaar door haar werkgever aan de kant is gezet. Sterker nog: ze is naar eigen zeggen verplicht geweest om een onderling akkoord te tekenen.

En dat allemaal vanwege haar deelname aan Temptation Island.

Beeld: Instagram Story @delphinedevrieze

Huisje boompje beestje in rook op

Deze week lijkt Delphines rustige bestaan in één klap volledig te veranderen. In de meest recente aflevering van Temptation doet ze namelijk een schokkende onthulling: “Iedereen denkt dat ik ziekelijk jaloers ben, maar er is meer gebeurd en ik voel me daar echt niet goed bij”, vertelt een emotionele Delphine. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan echt niet anders dan het te vertellen.” Delphine vertelt dat haar jaloezie niet slechts door één kus komt. “Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, weet ze nog uit te brengen voordat ze in tranen uitbarst tegenover presentatrice Monica Geuze.

Wanneer Viktor Verhulst in de mannenvilla Bert confronteert met deze bekentenis, ontkent hij dat hij iets fout heeft gedaan. “De dame die me masseerde gaf me de mogelijkheid om het erotisch te laten worden, maar dat ging niet voor mij. Bij dat andere bezoek had ik een hotelkamer geboekt en is er een dame gekomen. Maar het was enkel een massage en er is niets anders gebeurd dan dat”, aldus Bert, die daarna ook in tranen uitbarst en zijn relatie met Delphine in rook ziet opgaan…

Bron: Instagram Story Delphine de Vrieze | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws