Zien: eerste trailer voor Take Me Out-reboot belooft veel goeds!

In dit nieuwe seizoen gaan moeders op zoek naar hun ideale schoonzoon.

Yessss, eindelijk zijn ze er: de eerste beelden van een nieuw seizoen Take Me Out! Videoland deelt een eerste trailer voor de reboot van de serie, die dit keer een bijzondere twist heeft: het zijn namelijk niet de single dames zélf, maar hun moeders die ze aan de man proberen te helpen.

Moeder zoekt match

We wachten inmiddels al bijna negen jaar op een terugkeer van het legendarische programma. Dit keer is het heft dus in handen van de moeders van de single ladies. “Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters,” aldus RTL.

En dochterlief zelf? Die moet vanuit een lounge toekijken hoe hun moeders op zoek gaan naar een match. Ze kunnen daarbij op een zogenaamde 'Crush'-knop drukken om te laten weten dat ze op het eerste gezicht wel interesse hebben, maar: dat kan maar één keer. Dit betekent uiteraard hilariteit gegarandeerd.

Trailer

Op de beelden is te zien dat de presentatie in handen is van Rick Brandsteder. De matchmaker is natuurlijk wel wat gewend na zijn rol in Temptation Island en De Bachelor, maar of hij ook tegen een podium vol moeders is opgewassen? Je gaat het vanaf 28 september zien bij Videoland. We can't wait!

Bron: RTL XL | Beeld: RTL XL, William Rutten

Laatste nieuws