Wait, what?! Temptations Megan en Milou binnenkort samen in OnlyFans-documentaire te zien

De twee Temptation-sterren winden er geen doekjes om.

De een na andere realityster begint een carrière op het steamy platform OnlyFans. Eerder zagen we Rosanna Voorwald, Fabiola Volkers en EOTBDD-Lesley al een account aanmaken en ook Temptation-sterren Megan Desaever en Milou van Agtmael verdienen een aardig zakcentje op het platform. Enne, dat is niet alles, want laatstgenoemde sterren verschijnen binnenkort zelfs samen in een documentaire over OnlyFans.

Vlaamse editie

We kennen natuurlijk al de veelbesproken Nederlandse editie van de OnlyFans-documentaire. Hierin zien we onder andere Ferry Doedens en Niels en Rosanna voorbij komen. De Vlamingen konden uiteraard niet achterblijven en komen daarom binnenkort ook met een Vlaamse editie van de docu.

“Vanaf 4 oktober ontdek je bij ons de vierdelige docureeks OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid“, zo luidt de aankondiging. “De nieuwe documentairereeks geeft een blik op het platform OnlyFans en hoe het er in Vlaanderen aan toe gaat. Bekende maar ook nieuwe content creators vertellen over hoe en waarom ze op het platform begonnen, hoeveel ze er verdienen, wat voor content ze maken en nog veel meer. Niets blijft onbesproken.”

Salaris

Temptations Milou en Megan zullen dus ook in deze documentaire te zien zijn. Megan vertelde onlangs in het Discovery+-programma Eating With My Ex al dat ze 'meer dan ze ooit had durven dromen' verdient met het platform. Haar ex, Kevin, vond haar carrièreswitch naar het steamy platform maar niets.

De OnlyFans-documentaire zal vanaf 4 oktober bij de Belgische streamingdienst Streamz te zien zijn.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Discovery+, Instagram, YouTube

Laatste nieuws