Bizar: Demi de Boer betrokken bij road rage-incident

De hoogzwangere vriendin van Ronnie Flex werd flink uitgescholden

Natuurlijk kun je je een keer flink ergeren in het verkeer, maar om iemand dan maar de huid vol te schelden? Hell no! Toch zijn er mensen die daar anders over denken, ondervond Demi de Boer aan den lijve.

Boos

Demi deelt haar verhaal in haar Insta stories. “Werd uitgescholden omdat ik stilstond omdat Ronell (Ronnie Flex) Nori uit haar stoeltje aan het halen was en wat me wel bezielde.”

De boze vrouw voegt daar volgens Demi nog een paar lelijke woorden aan toe. “Ze zei dat ik dacht dat ik high class was omdat ik met Ronell was.” Maar zelfs dat is niet genoeg voor de vrouw: “Ze riep nog dat ik een k* moeder was en nog wat andere ziektes”.

Beeld: Instagram Demi de Boer

Chill out

De hoogzwangere Demi gaat er gelukkig rustig mee om. “Ze stapte helemaal uit d'r auto om dat allemaal tegen mij te zeggen…Ik was in shock. People, chillll outttt“, voegt ze eraan toe.

Realityserie

Binnenkort is Demi bovendien te zien in de realityserie Ronnie: Voor altijd samen. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot we een kijkje kunnen nemen in het leven van Ronnie en zijn gezin. De realityserie Ronnie: Voor Altijd Samen is namelijk deze maand al te streamen op Videoland. Vanaf 30 september om precies te zijn. Can't wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram Demi de Boer

Laatste nieuws