EOTBDD-Shani schept duidelijkheid over relatie met Davey

Zijn de twee nog bij elkaar?

Lees ook

De liefde tussen Shani en Davey bloeide in Ex on the Beach: Double Dutch in een razendsnel tempo op. Als koppel verlieten de twee het eiland en ook in Nederland hield hun relatie stand. Maarre, de afgelopen tijd was het wel heel stil op de Instagram-pagina's van het tweetal… In een YouTube-video met Nick Eshuis vertelt Shani hoe het zit.

Break

Hoewel het rozengeur en maneschijn leek voor het EOTB-koppel, blijkt niets minder waar. Shani vertelt namelijk dat zij en Davey op dit moment even een break hebben, en dat terwijl de twee juist plannen hadden om te gaan samenwonen.

“Het probleem is dat we allebei soms andere keuzes maken in het leven. En dat weegt gewoon heel hard op onze relatie”, legt Shani uit. “We zijn alle twee bekende personen en iedereen wil dat gewoon kapotmaken. Iedereen ziet Davey ook als een bedrieger, terwijl hij echt een goede man is voor mij.”

Praten

Het stel heeft daarom besloten om even een pauze in te lassen. “Ik hoop dat het goed komt, want ik hou echt met heel mijn hart van hem en het is echt een goede man voor mij. Maar met sommige situaties kan ik gewoon niet omgaan.” Shani vertelde in de video dat ze er met Davey over gaat praten. Hopelijk komt alles goed!

Bron: Nick Eshuis | Beeld: EOTBDD, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook