Aca-awesome: serie van Pitch Perfect in de maak!

En déze acteur speelt de hoofdrol...

Heb je na drie films nog geen genoeg van de heerlijk muzikale Pitch Perfect-films? Dan hebben we nu héél goed nieuws! Een Amerikaanse streaming-dienst gaat namelijk een serie maken rond de films. Aca-amazing!

Post Pitch Perfect

De serie zal zich afspelen na de gebeurtenissen van de Pitch Perfect-films. Maar: dit keer staan niet de Barden Bellas centraal. In plaats daarvan is de hoofdrol weggelegd voor Adam Devine, binnen de film beter bekend als Bumper Allen. Wait. What?

Juist: de bad guy uit de eerste film volgen we in de serie juist op de voet. Hij is volgens de verhalen naar Duitsland verhuisd, omdat één van zijn nummers daar een hit werd. Wat er verder precies in de serie gaat gebeuren wordt nog allemaal under wraps gehouden, maar we kunnen in elk geval rekenen op veel muziek.

Andere namen

Of de karakters van Anna Kendrick (Beca Mitchell) en Rebel Wilson (Fat Amy) ook in Duitsland komen opdagen is nog niet bekend. Wel weten we al dat dat Megan Amram, schrijfster achter series als The Good Place en Parks and Recreation de leiding over de serie krijgt.

Ook een startdatum is nog niet bekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Variety | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws