Oeh la la: Måneskin-Damiano verrast volgers met sexy kiekje

It's getting hot in here...

Sinds hij met de band Måneskin het Eurovisie Songfestival won, is Damiano David in een klap ontzettend populair geworden. De zanger en frontman van de band wordt onder andere erg geliefd om zijn looks. Enne, wij snappen wel waarom. Op Instagram plaatst de knapperd namelijk een wel heel sexy kiekje.

Basketbal

Damiano plaatst namelijk een foto op Instagram waarin hij compleet naakt is en slechts een basketbal voor zijn ehm, geslachtsdeel houdt. It's getting hot in here…

Zijn volgers reageren massaal op het sexy kiekje. “Ik ben opeens geïnteresseerd in basketbal”, schrijft iemand. Een ander schrijft: “Pardonnnnn!!!”. Aha!

Vriendin

Enne, voor iedereen die wel een beschuitje zou willen eten met deze good looking-zanger hebben we slecht nieuws. Het hart van Damiano is namelijk al een aantal jaar vergeven. De 25-jarige Giorgia Soleri is de gelukkige. Deze bella donna timmert hard aan de weg als influencer. Maar denk niet dat ze haar online prestaties alleen te danken heeft aan haar famous vriend. Het is pas kort bekend dat Damiano – die weinig over zijn privéleven loslaat – al vier jaar samen is met Giorgia.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws