Maxime Meiland krijgt bakken kritiek om foto met wijntje

Gelukkig zijn er ook positieve reacties.

Lees ook

Meiland-beauty Maxime Meiland is onlangs samen met vriend Leroy Molkenboer trotse ouders geworden van de kleine Vivé. Natuurlijk kennen we de Meilandjes van hun motto 'Wijnen, wijnen, wijnen!' en het was dus flink afzien voor Maxime tijdens haar zwangerschap. Nu ze niet meer zwanger is, deelt Maxime een vrolijke foto mét een glas wijn. In de comments kan echter niet iedereen dit waarderen…

Sunny foto

In de afleveringen van Chateau Meiland, die opgenomen zijn voor de bevalling, is regelmatig te horen dat Maxime zo'n wijntje ook wel ziet zitten. Nu ze dan eindelijk is bevallen, greep de trotse moeder van Vivé en Claire direct haar kans om in het zonnetje te genieten van een heerlijk glaasje wijn.

“Het mag weer!!”, schrijft ze bij de foto. En laten we eerlijk wezen: na een zwangerschap en iets zwaars als een bevalling, dan gun je iemand al gauw een wijntje.

Reacties

In de comments bij de zomerse foto regent het echter kritiek. “Alcohol als kraamvrouw? Doe even normaal”, schrijft iemand. Anderen vragen zich af of Maxime dan geen borstvoeding geeft en weer anderen zetten vraagtekens bij de prioriteiten van de stralende moeder.

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die het voor de blondine opnemen. “Proost!” klinkt het regelmatig, en ook de slogan “Wijnen!” komt uiteraard voorbij. Weer anderen keren zich duidelijk tegen de negatieve reacties. “Moedermaffia in 3…2…1… Zo vermoeiend. Geniet ervan!” valt er te lezen. Ook wij proosten hartelijk mee op de geboorte van de kleine Vivé!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook