Yay! HEMA komt opnieuw met tompouce-bier

Enne, je kunt 'm deze week al scoren!

Tompouce-fans, opgelet! Vanaf aanstaande vrijdag kun je bij HEMA namelijk weer tompouce-bier kopen. Ja, echt! Het biertje was afgelopen april mega populair en razendsnel uitverkocht, en maakt nu dus een comeback.

Tompouce

Rond 1 april dit jaar kwam HEMA voor het eerst met de bizarre biersmaak. En hoewel iedereen dacht dat het slechts om een 1 aprilgrap ging, bleek niets minder waar te zijn. “Jullie dachten dat het een 1 aprilgrap was?”, schreef HEMA begin dit jaar bij de aankondiging van het biertje. “Vanaf vandaag echt verkrijgbaar: tompouce bier!”

Het warenhuis heeft samen met botanische brouwer Lowlander een nieuwe smaak ontwikkeld. Eentje die helemaal bij HEMA past, want de tompouce is natuurlijk — naast de rookworst — hét symbool van de winkelketen. Enne, dit biertje maakt aanstaande vrijdag dus zijn welverdiende return.

Proost!

Het biertje heeft een framboossmaak met een vleugje romige vanillesmaak. In principe een milkshake-biertje dus! Voor slechts €2,50 kun jij er vrijdag 24 september al eentje bij je plaatselijke HEMA scoren. Of bestel een 4-pack op HEMA.nl. Proost!

Bron: Ze.nl | Beeld: Brunopress (Colossal, 2016), Instagram

Laatste nieuws