Zien: Sarah van Soelen gaat voor nieuwe coupe

Wauw!

Lees ook

Sarah van Soelen vertrok onlangs naar Spanje om even lekker bij te komen en is inmiddels weer terug in Nederland. New hair, new me, moet de blondine gedacht hebben, want op Instagram schittert Sarah met een nieuwe coupe.

Before en after

In haar Instagram Stories plaatst Sarah een before en after filmpje van haar hairdo. “Zo, laten we hier weer even wat anders van maken”, schrijft ze bij de before. Bij het after-filmpje is te zien hoe Sarah's haar een stukje korter is, een tintje lichter, en prachtig in model valt met een kleine krul naar binnen.

Niemand minder dan de vrouw van Najib Amhali heeft Sarah's nieuwe coupe verzorgd. Zij is kapster in Amsterdam. Looking good, Sarah!

Instagram: Sarah van Soelen

Media-aandacht

Sarah vertrok eerder deze maand naar Spanje om even bij te komen van de massale media-aandacht die op haar afkomt, sinds ze samen is met André Hazes. De beauty kreeg namelijk opeens veel media-aandacht en dat was niet allemaal even positief.

Ze plaatste een comeback op Insta: “En nu zijn voor mij de grappen klaar. Dit heeft niks meer te maken met roddelen. Dit is gewoon, zoals ik het noem, pesten!. Ik hoop dat mensen in gaan zien dat ze niet alles maar kunnen roepen en op Instagram kunnen posten. Dit moet stoppen!”, aldus Sarah toen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook