Even kennismaken: dít zijn de 10 vrouwelijke deelnemers van Are You The One

Oeh la la!

Lees ook

Onlangs werd bekend dat MTV-datingshow Are you The One? een Nederlandse versie krijgt. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten tot we de serie kunnen kijken. Videoland en MTV hebben namelijk bekendgemaakt dat we de serie in oktober kunnen kijken! Benieuwd naar de deelnemers? Maak kennis met de tien single dames.

Het programma

De Nederlandse versie van Are You The One gaat op 15 oktober van start op Videoland en op 17 oktober op MTV. Denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus zou staan? Of misschien wanneer je samen met hen in een villa woont? Dat is de vraag die centraal staat in het datingprogramma Are You The One?.

Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en gaan dit experiment maar al te graag aan. Het verblijf in een luxe villa op een zonovergoten eiland is alleen maar mooi meegenomen, of course.

De singles worden vooraf door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. Op het eiland proberen ze er door middel van opdrachten, de 'Truth Booth' en verschillende koppelceremonies achter te komen wie voor hen the one zou moeten zijn. Lukt het de hele groep om tijdens het seizoen hun perfecte match te vinden? Dan verlaten ze het eiland niet alleen met de liefde van hun leven (hopefully), maar ook met een prijzenpot van 200.000 (!) euro. We zetten de vrouwelijke deelnemers hieronder voor je op een rijtje.

Damiët

De 26-jarige Damiët komt uit Rotterdam en is erg energiek en spontaan ingesteld. Damiët weet met haar social skills mannen makkelijk te verleiden. Ze houdt van zelfverzekerde en slimme mannen en wil graag een man die lief voor haar is. Een arrogante man met teveel ego hoeft bij Damiët niet aan te kloppen.

Dividivi

De blonde Dividivi is 24 jaar en zit het liefst in een relatie. Ze houdt van het spel der verleiding en valt eerder op innerlijk dan op uiterlijk. Haar ideale man is een zelfverzekerde man met humor. Dividivi houdt daarentegen niet van jongens die niet zelfstandig zijn en te veel opscheppen.

Faby

De 21-jarige Faby komt oorspronkelijk uit Spanje en is energiek en positief ingesteld. Tegelijkertijd zou Faby zichzelf ook als temperamentvol en ambitieus omschrijven. De Spaanse blondine is op zoek naar een langere, afgetrainde man die zorgzaam, zelfverzekerd en ambitieus is zoals zij. Faby knapt af of arrogante types en té ijdele mannen.

Floor

De 31-jarige Floor is een pittige dame die absoluut niet op haar mond is gevallen. De blondine houdt van gezelligheid, maar is tegelijkertijd ook erg ambitieus. “Work hard play hard” is haar levensmotto en ze zoekt daarbij een man met pit en ambitie. Floor valt op lange mannen die zelfverzekerd zijn en haar behandelen als een prinses. Mannen die geen initiatief tonen, onbetrouwbaar zijn en geen moeite doen, vindt ze een echte afknapper.

Irene

Irene is 24 jaar en een echte ambitieuze en sportieve dame. Irene gaar recht op haar doel af en laat dat zien in de sportschool. Ze doet veel aan fitness en houdt ervan om mensen te motiveren. De fitgirl is op zoek naar een ambitieuze en sportieve man die ook van een feestje houdt. Verder moet hij er ook goed verzorgd uitzien. Ze kan niet wachten om alle jongens te ontmoeten en de connecties aan te gaan.

Maartje

De goedgehumeurde Maartje is 25 jaar en kan niet wachten om een maatje te ontmoeten met wie ze haar leven kan delen. Ze heeft naast haar lieve uitstraling ook een pittige kant en is niet bang om op een man af te stappen. Maartje houdt van mannen met donker haar, een mooie uitstraling en een sportief lichaam. Daarnaast vind ze iemand waarmee ze kan lachen heel belangrijk.

Michèle

De 24-jarige Michèle woont in Scheveningen en is daardoor ook vaak op het strand te vinden. Ze zoekt een man die eerlijk en te vertrouwen is. Ook zorgzaamheid en humor staan hoog op het lijstje bij Michèle. Ze hoopt ooit samen met een man de wereld verder te ontdekken.

Rabia

De knappe Rabia is 29 jaar en weet precies wat ze wil. Ze werkt als producer en droomt van een eigen fashionlijn. Ze zoekt een echte romanticus en eerlijkheid is voor haar heel belangrijk. Rabia is daarnaast gek op haar familie en droomt van een groot gezin.

Shanice

De sportieve Shanice is 24 jaar en werkt als lerares voor moeilijk opvoedbare kinderen. Ze valt op gespierde, zorgzame en verzorgde mannen. Ze houdt niet van jaloerse mannen en ze knapt af op mannen die kleiner zijn dan zij.

Yasmin

Last but not least hebben we Yasmin. De 32-jarige beauty houdt van vechtsport, dansen en snowboarden. Het enige wat ze nog mist is een man waar ze haar passies mee kan delen. Ze is op zoek naar een man met veel humor én iemand die haar genoeg tegengas kan bieden.

Bron: Love & Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook