Temptation-single Noëlle over Efrain: ‘Ik twijfel aan hoe echt hij is’

Noëlle spreekt zich uit over Efrain.

Lees ook

In de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave werden Deborah en Koen naar huis gestuurd door de singles. Efrain en Aylin kwamen voor het stel in de plaats en zorgden meteen voor wat spice in de villa. Efrain kondigde namelijk meteen al aan dat ‘de player in hem altijd weer naar buiten kan komen’, iets wat single Noëlle aan hem deed laten twijfelen.

Twijfels

In Temptation Thursday vertelt single Noëlle aan FawryNotSawry en René Watzema dat ze zo haar twijfels heeft aan de oprechtheid van Efrain. “Ik heb hem meegemaakt, vind hem een hele leuke jongen en heb een leuke tijd met hem gehad, maar door dingen die op Temptation Island zijn gebeurd, twijfel ik wel over hoe echt hij is. Ik weet niet of hij helemaal echt is”, aldus Noëlle. Hmmm..

Gesloten

Single Kevin, die ook op de bank zit bij RumagTV, spreekt zich uit over Efrain's vriendin, Aylin. “Ik heb haar eigenlijk amper leren kennen, ze was erg veel bezig met de camera’s. Hoe ze ook overkwam.. Ze heeft niet echt zichzelf getoond naar ons, vind ik. Ze was redelijk gesloten, ik denk dat ze ook bang was om iets fout te zeggen. Efrain betekende veel voor haar, maar als ik dit andersom zo zie…Daar is wel iets mis”, aldus Kevin.

Ook noemden Noëlle en Kevin de reactie van Efrain tijdens het kampvuur nogal overdreven. Efrain vond het namelijk niet kunnen dat Aylin meer dan één drankje had gedronken. Oeii…

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook