Temptation-single Kevin over Delphine: ‘Ze heeft alles goed doordacht’

Waarom Bert zo moest huilen? 'Delphine heeft iets gezegd', onthult Kevin.

Temptation Island: Love or Leave gaat niet bepaald over rozen. Hoewel de koppels nog maar een paar dagen van elkaar gescheiden zijn, lijkt het erop dat het voor een van de koppels de verkeerde kant op gaat… In de teaser voor de volgende aflevering zagen we Bert namelijk in tranen. Single Kevin verklapt nu waarom Bert zo moest huilen.

Jaloers

Deelnemers Bert en Delphine hebben al tien jaar een relatie, maar door een misstap van Bert vertrouwt Delphine haar partner niet meer. Zo biecht Delphine op dat ze zelfs een camera in hun huis heeft opgehangen om Bert in de gaten te houden.

Om deze reden valt Delphine niet heel goed in de smaak bij de singles. Sterker nog, ze wordt een 'zeer jaloers iemand' genoemd door single Kevin bij praatprogramma Temptation Thursday van FawryNotSawry en Rene Watzema. “Het was moeilijk met haar te communiceren, want het ging eigenlijk altijd over Bert. Toch gaf ze ook altijd stiekeme hintjes zoals ‘kom dichterbij me praten’, ‘ik wil een dutje doen’ en ‘jij zorgt wel voor mij’. Of ze sneaky is? Ze heeft alles goed door bedacht, laat ik het zo zeggen”, aldus Kevin.

Cliffhanger

In de vijfde aflevering liet Delphine de kijker ook met een behoorlijke cliffhanger achter. Hoewel Bert alles op alles wil zetten voor zijn relatie, lijkt het erop dat Delphine daar niet zo over denkt. Zoals gewoonlijk is aan het einde van de aflevering van Temptation alvast een teaser te zien van de volgende aflevering en die belooft niet veel goeds voor Bert.

Zo is onder andere te horen dat Donna zegt dat Bert toch niet zo onschuldig is als hij lijkt. Ook wil Delphine nog even met Monica blijven zitten als Monica de dames in de villa op zoekt. “Mag ik even blijven? Want ik zou nog iets willen zeggen”, deelt Delphine met Monica. Daarna is te zien dat Viktor bij de mannen aanschuift: “Er is momenteel iets gaande in de villa van jullie partners.” Vervolgens is te zien dat Bert ontroostbaar is.

Speculaties

Kevin verklapt nu dat “Delphine iets heeft gezegd.” Wat dat precies is, wil Kevin niet loslaten, maar presentaror FawryNotSawry vermoedt dat Delphine het heeft uitgemaakt. René denkt echter dat “Delphine nog een extra boekje heeft opengedaan over Bert en zijn geheimen.” Hmm…

Het is niet de eerste keer dat een kandidaat nog even met Monica wil blijven zitten. Zo vroeg Jaydi in het vorige seizoen tijdens het één-op-één moment met Monica of ze en videoboodschap voor Sonny kon achterlaten, en beëindigde ze haar relatie. Of zoiets dit keer nog een keer zal gebeuren is nog maar de vraag. To be continued…

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws