Throwback: Ali B. en Brace maken nieuwe versie Die Leipe Mocro Flavour

Dit zagen we niet aankomen!

Lees ook

Die Leipe Mocro Flavour is helemaal back! Maarrr: misschien niet zoals je denkt. Ali B. heeft dit keer namelijk de handen ineengeslagen met Brace om hun flavour van een wel heel speciaal sausje te voorzien…

Ali V.

Samen met Brace heeft Ali een officiële remake van de iconische hit Die Leipe Mocro Flavour geproduceerd, met een wel héél bijzondere reden. Ali wil namelijk meer mensen kennis laten maken met plantaardig eten. Wait. What?

Ali, die zijn naam voor de gelegenheid ook heeft aangepast naar Ali V(ega), rapt onder andere teksten als ‘Dansende kippen, die de dans ontglippen’ en ‘Lammen in de wei, met zijn allen zo blij. Want die lam denkt yes, ze vervangen ook mij’. Ook kunnen we genieten van een kersverse video, waarin uiteraard ook Brace een appearance maakt.

In de supermarkt

En je ziet het nu natuurlijk al aankomen: Ali heeft ook zijn éigen vega-product op de markt gebracht met (precies) 'die leipe Mocro flavour'. “Met dit unieke product hoop ik mensen te laten ontdekken hoe lekker de plantaardige en de Marokkaanse keuken is”, aldus de rapper.

Zelf proberen? De kipstukjes van biologische soja met een delicious Marokkaanse kruidenmix liggen vanaf vandaag in de schappen bij Albert Heijn.

Bron: Kookfans | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook