Babynieuws! Ashley Graham in verwachting van tweeling

Hooray!

Vrolijk babynieuws! Model Ashley Graham is namelijk zwanger van een tweeling. Dat maakte de presentatrice gisteren bekend in een schattige video op Instagram.

Tweeling

Ashley maakte afgelopen juli al bekend opnieuw zwanger te zijn, maar meldt nu dus dat het om een tweeling gaat. Ashley kon het zelf bijna niet geloven. “Ben je serieus? Krijgen we drie jongens?”, riep ze verbaasd tijdens de echo die op het filmpje te zien is.

Het topmodel is voor de tweede keer zwanger. In januari 2020 kreeg ze samen met manlief Justin Ervin zoontje Isaac, die nu dus twee broertjes krijgt. Congrats!

Nieuw hoofdstuk

Onder de video barst het van de felicitaties. “OMG, gefeliciteerd!”, en “Wow, ik ben zo blij voor je!”, schrijven fans in de reacties. Hoe lief!

Ashley stapte in 2010 in het huwelijksbootje met manlief Justin. Deze zomer maakten de twee bekend opnieuw in verwachting te zijn. “Het afgelopen jaar zat vol kleine verrassingen, groot verdriet, een vertrouwd begin en nieuwe verhalen. Ik begin net te verwerken en te vieren wat dit volgende hoofdstuk voor ons betekent”, schreef Ashley toen op Instagram.

Bron: Weekend Online | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws