Zien: HBO dropt eerste beelden Sex and the City-reboot

We can't wait!

Lees ook

Sex and the City is terug van weggeweest. In januari maakte HBO, na maanden van speculatie, bekend dat er nieuwe afleveringen van SATC in de maak zijn. Enne, de eerste beelden van de reboot Sex and the City: And Just Like That zijn inmiddels gedropt!

Reboot

We zagen Carrie, Miranda en Charlotte voor het laatst in 2010 in de film Sex and the City 2. Inmiddels zijn de dames in de vijftig en naar verluidt hebben de New Yorkers een aantal vriendschappen vaarwel gekust. Uiteraard wordt ook in beeld gebracht wat de vriendinnen in de tussentijd hebben uitgespookt én wat er nog meer speelt in hun levens.

In de eerste trailer is te zien hoe Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) haar man Mr. Big (Chirs Noth) een knuffel geeft. En ja, Mr. Big keert tegen alle verwachtingen in, dus gewoon terug in de reboot. Yay!

Afleveringen

En ook Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), de twee beste vriendinnen van Carrie, zijn in de teaser te zien. De reboot bestaat uit tien afleveringen van dertig minuten. Wanneer we deze afleveringen precies kunnen verwachten is nog steeds niet bekendgemaakt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: SATC, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook