‘Michael van der Plas weer gelukkig in de liefde’

Michael heeft het gezellig met een hele knappe dame!

Michael van der Plas heeft een nogal roerige periode achter de rug. De realityster ging na een aantal jaar uit elkaar met zijn ex-vriendin Naomi Dijkstra, maar het lijkt erop dat hij zich nu over die breuk heeft kunnen zetten. Michael zou namelijk een nieuwe vriendin hebben.

Nieuwe lover

Michael wordt de laatste tijd namelijk regelmatig gespot met de Haagse haarstyliste Sterre Oorschot. Hij nam haar mee naar muziekfestijn De Amsterdamse Zomer, waarna de realityster overspoeld werd met vragen.

“Ik krijg momenteel veel vragen of ik een relatie heb met Sterre. Wij hebben het heel gezellig en er zit ook zeker liefde bij, maar we willen wel kijken hoe het loopt. Voor nu gaat het goed, maar officieel zijn we nog niet”, schreef hij bij een inmiddels verwijderde foto van hem en Sterre. Oeh la la!

Samantha

Vorige maand zetten Michael en Naomi na zo'n vier jaar een punt achter hun relatie. Michael vertelde aan Privé dat de breuk te maken had met zijn ex Samantha de Jong. “Dat gedoe met haar blééf maar terugkomen. Ik dacht: is dit echt wat ik wil?”

Samantha heeft overigens ook een nieuwe vriend, met wie ze zelfs al gaat samenwonen. Dat maakte de blondine afgelopen weekend bekend. “Hansie is lekker bezig in ons nieuwe huisje”, schreef Samantha bij een filmpje waarop te zien is dat haar nieuwe vlam druk in de weer is met een verfroller. Het lijkt erop dat de twee vrij snel in hun nieuwe stulpje kunnen trekken. “Na het weekend onze nieuwe meubels”, aldus de blondine. “Home sweet home.”

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws