Eloise van Oranje door het dolle heen na geweldig nieuws

De gravinfluencer vertelt het leuke nieuws in haar Instagram Stories.

Lees ook

Eloise van Oranje is haar week goed begonnen. De gravinfluencer meldt namelijk op Instagram dat ze een huisje in Amsterdam op de kop heef weten te tikken. Congrats!

Nieuw huisje

In haar Instagram Stories pronkt Eloise trots met haar nieuwe huisje. “Ik heb dit nooit officieel hierop gezegd, maar: huisje in Amsterdam!”, aldus de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien.

Gelijkertijd maakt ze een filmpje waarin ze ons een klein inkijkje geeft in haar nieuwe stekje. We zien de keuken en de huiskamer en een leuk ingericht plekje met tweedehands spulletjes. Ze deelt het huis met twee vriendinnen, zo vertelt ze later nog in haar Stories.

Beeld: Instagram story Eloise

Druk, druk, druk

Eloise geniet op dit moment volop van het studentenleven en naast haar drukke studie en Instagram-duties heeft Eloise ook nog wat tijd vrij gemaakt om samen met Magnum haar eigen expositie op te zetten. Niet zomaar een expositie, een expositie met een bijzondere boodschap voor jong en oud. Aan Grazia vertelde Eloise onlangs wat ze de bezoekers precies bij wil brengen.

“Ik hoop dat iedereen die de Magnum LAYERED-expositie bezoekt, er met meer zelfvertrouwen weggaat, dan waar je mee binnenkwam”, vertelde de influencer. “LAYERED gaat over jezelf kunnen én durven zijn, los van alle vooroordelen die mensen hebben op basis van foto's en video's op social media”, aldus Eloise.

Bron: AD | Beeld: Brunopress, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws

Zie ook