Hilarisch! Frans Bauer kijkt naar Temptation Island

Heb je Tempa voor mij?

Temptation Island is al jaren niet meer weg te denken van de Nederlandse buis. Het guilty pleasure-programma weet ons ieder seizoen weer opnieuw te verbazen enne, dat geldt ook voor Frans Bauer. De zanger biecht op dat hij ook wel eens naar Temptation kijkt…

Gedwongen

De Bauertjes kijken thuis namelijk gewoon met zijn allen naar Tempa. “Ik word thuis gedwongen naar Temptation Island te kijken, mijn kinderen vinden dat geweldig. Ik kijk nooit echt mee, maar toch weet ik alles”, onthult de volkszanger in Veronica Superguide.

Als Frans mocht kiezen kijkt hij liever naar andere programma's. “Ik ben groot fan van Chantal Janzen vanwege haar humor, en volg Linda de Mol ook op de voet. Linda is een trendsetter. De rest volgt dan meestal”, meldt de Mediacourant. “Linda is een trendsetter. De rest volgt dan meestal. In Linda’s Zomerweek weet Linda een soort Oprah Winfrey-setting te creëren, echt geweldig. Ze is een vertrouwd gezicht, een lekker gevoel vind ik dat.”

Tv-fanaat

De Heb je even voor mij-zanger vertelt dat hij een echte tv-fanaat is. “Ik kan niet zonder tv. We hebben meerdere schermen in huis. Ik kijk zelfs tv op mijn mobiel als ik geen tv in de buurt heb, zoals in bad. Ik ben altijd bang om iets te missen.”

Welk programma Frans je zou aanraden? “Kijk eens naar EO-programma De Kist. Daarin bespreken mensen de dood en hun eigen uitvaart.” Tja, als je toch eens iets anders wilt dan Tempa, is dit dus een goeie om in je queue te zetten.

Bron: Mediacourant | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws