Wow! Tabitha is bijna onherkenbaar met nieuw kapsel

Tabitha, is that you?

De gorgeous Tabitha heeft de afgelopen periode natuurlijk genoeg veranderingen doorstaan. Zo beviel ze in maart dit jaar van haar dochtertje Imaya, en dat ging nou niet echt vanzelf. New mom, new hair besloot de zangeres, want op Instagram pronkt ze met een nieuwe coupe. Wauw!

Perfect in pink

Tabitha laat zien dat haar haren een flinke make-over hebben gehad. Van de donkere coupe die we van haar gewend zijn is nog maar weinig te zien. In plaats daarvan straalt de beauty nu met lichte blonde en roze lokken. Looking peachy!

Reacties

In de comments regent het een en al liefde voor de nieuwe haarkleur van de zangeres. Van “heel hot” tot “this is ittt!“. Actrice Romy Monteiro reageert met “Wow!” en een flinke dosis heart-eyes emoji, en ook zangeres Maan laat met een hoop hartjes-emoji haar liefde voor Tabitha's make-over zien.

Busy mom

De kersverse moeder laat overigens regelmatig haar volgers meekijken in haar leven als mommy. Zo liet ze al eens zien hoe ze een pasgeboren baby en een druk werkleven combineert: kolvend, op de achterbank van de auto. Mom life stopt immers nooit!

Bron: Instagram Tabitha | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws