Stop de persen: dít is wanneer Legally Blonde 3 verschijnt

Trek je bend & snap maar weer uit de kast!

Lees ook

Ohmigod you guys! Eindelijk hebben we een datum waarop we de nieuwe Legally Blonde-film kunnen verwachten. Op de rode loper van de Emmy's, die gisteravond werden uitgereikt in de U-S of A, deed actrice Jennifer Coolidge aka Paulette Bonafonté Parcelle een boekje open over de nieuwe film. Enneh, nu de releasedatum in zicht is kunnen wij helemáál niet meer wachten!

Prepare for trouble

Voor de microfoon van Queer Eye guru Karamo Brown vertelt Jennifer over het aanstaande vervolg. Zo vertelt ze over scriptschrijfster Mindy Kaling: “Ik ga haar in een hoekje drijven en vragen wat de status is van het Legally Blonde-script”, laat ze weten.

Wanneer Karamo haar vraagt wat ze van de film verwacht, is de actrice duidelijk. “Ik hoop dat Reese Witherspoon (Elle Woods) en ik heel veel aan het rennen zijn. Ik hoop dat het een heel vlotte film wordt waarin we flink wat trouble veroorzaken.” Dat klinkt in elk geval goed!

Deel drie

Inmiddels wachten we al een poosje op het derde deel van de filmserie rond de iconische Elle Woods. Na maanden van geruchten, liet Reese in juni 2018 al helemaal in character weten dat er een derde deel zou komen. Hoewel deze eerst op de planning stond voor 2020, is er natuurlijk flink wat roet in het eten gegooid door de pandemie. Maarrrrr geduld wordt beloond: eind mei 2022 kunnen we eindelijk met een zak popcorn kijken naar de nieuwe avonturen van Elle Woods. De precieze datum verschilt per bron. Sommigen hebben het over 20 mei, anderen noemen juist 22 of 26 mei. Hoe dan ook: we're SO ready!

Bron: Beautify, Harper’s Bazaar | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook