Anne en Esther Vedder over hun bijzondere weken: ‘La Dolce Vita’

De zusjes Vedder vertellen over de quality time die ze de laatste weken hebben beleefd.

Lees ook

Anne en Esther Vedder (32) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Chantal Janzen, Sylvie Meis en Rita Ora.

Sieraden

“Deze weken vlogen weer voorbij. Na de bekendmaking van de speciale sieradencollectie die we ontworpen hebben voor Rita Ora, zijn we natuurlijk druk bezig met het finalizen van de showcollectie. Deze collectie is geïnspireerd op de collectie die we voor Rita hebben gemaakt. We kunnen volmondig zeggen dat dit echt een collectie is waar we mega trots op zijn. Stay tuned… want de launch is al op 30 september!”

Quality time

“Anne, de travel– en planner expert, is niet alleen thuis in het uitkiezen van de leukste hotels, restaurants en places in het buitenland, maar ook in ons prachtige Nederland weet ze weer dé pareltjes uit te kiezen. Dit keer ging Anne gezellig met mama Vedder, Anja, een weekendje weg naar Gouda. Het was een heerlijk verblijf in het hotel. Het diner was superlekker en mama en Anne hebben gezellig samen geshopt en rondgewandeld. Uiteraard is er ook heerlijk weer even bijgekletst. Quality time!”

Auto’s

“Iets waar wij samen trouwens nog steeds heel erg blij van worden, is onze nieuwe auto ophalen. Waarom? Omdat er gewoon súper groot ons logo op staat en élke keer blijft dat voor ons iets bijzonders. Het is een DS, een elektrische auto. Super blij zijn we ermee!”

Event

“Om in het thema auto’s en racen te blijven… Op uitnodiging van de hoofdsponsor, CM, gingen we een dagje naar hun netwerkclub tijdens de Grand Prix in Zandvoort. Het weer was prachtig, dus dat was al een feest op zich. Super bijzonder hoe zij allemaal leuke ondernemers bij elkaar hadden gebracht tijdens dit event. Voor ons ging het dus niet alleen om de auto’s zien racen, maar ook om het netwerken. Het moment dat Max over de finish heen kwam, was wel echt een geweldig moment. Kippenvel hoor! Dus we hebben zeker ook nog even feest gevierd

Venetië

“Een van de dingen waar Anne en ik altijd wel naar uitkijken is de sieradenbeurs in Venetië. Ik denk dat we beiden nog nooit zo vaak naar een van de romantische plekjes ever zijn geweest, zonder partner… We gaan altijd samen met ons designteam. Hier doen we inspiratie op en bekijken we de laatste trends op gebied van machines en technieken.”

“Samen op de sieradenbeurs”

“Venetië is sowieso een grote inspiratiebron voor ons. De stad heeft namelijk een geschiedenis met betrekking tot sieraden. En niet alleen de mooie smalle straatjes en gebouwen, de winkeltjes en palazzos zijn mooi om te zien, maar we kijken ook altijd naar wat de vrouwen dragen – de Italian Donnas en de toeristen bedoelen we daarmee. Een beurs is altijd best inspannend, want je loopt uren en praat uren met alle standhouders. Aan het einde van zo’n dag gingen we altijd even relaxen met een drankje – Bellini – op een mooie plek. En natuurlijk elke ochtend sporten! Ook in Venetië! Ook verstandig vanwege de overheerlijke gerechten, die ze in de restaurants serveren. Wij houden van lekker eten, dus zeker in Italië genieten we van de Italiaanse keuken en la Dolce Vita!”

Flora flower birthstone-collectie

“En tot slot nog even een paar beelden van onze Flora Flower birthstone-collectie. Hoe leuk is deze collectie?!”

Laatste nieuws

Zie ook