Zien: zó ziet de knappe vriend van Gordon eruit

Wat een knapperd!

Lees ook

Gordon heeft een roerige periode achter de rug, maar het geluk lijkt hem eindelijk weer toe te lachen. De zanger is sinds een tijdje stapelverliefd op de knappe 24-jarige Jeffrey. De twee bevestigden begin augustus hun relatie en verschijnen sindsdien regelmatig op schattige kiekjes samen. Benieuwd naar Jeffrey? Kijk mee.

Nieuwe vlam

Gordon verhuisde vorige week naar het zonovergoten Dubai en nieuwe vlam Jeffrey ging met hem mee. “Als je dan toch besluit in het diepe te springen, dan liever samen. Vanaf nu jij en ik schat,” schreef de zanger eerder al bij een paar kiekjes van hem en zijn lover. De tv-ster zou naar Dubai zijn vertrokken om de inrichting van woonhuizen en hotels te verzorgen.

Bekijk hieronder de schattige foto van Gordon en Jeffrey. Wat een knapperd!

Beeld: Instagram Story Gordon

Dubai

Over zijn nieuwe leven in Dubai doet Gordon ook een boekje open: “Mijn leven in Nederland is Gordon de artiest. Daar ga ik iets heel anders beginnen.” Overigens hoeven we de zanger nog niet helemaal te missen. “Volgende maand oktober ben ik weg. Dan woon ik in Dubai, maar dan werk ik nog wel in Nederland.”

Enne, Gordon is ook nog op de buis te zien als jurylid in K2 zoekt K3, waar hij samen met Samantha Steenwijk voor heel wat hilariteit zorgt.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram @Gordon

Laatste nieuws

Zie ook