Oh no: hint Grey’s Anatomy’s Ellen Pompeo hier op het einde van de serie?

Fingers crossed voor seizoen 19!

Lees ook

We hebben straks achttien seizoenen van Grey's Anatomy om te bingen, maar dat betekent niet dat wij klaar zijn om afscheid te nemen van het Grey Sloan Memorial Hospital. Toch lijkt het erop dat dat binnenkort wel gaat gebeuren, want op de rode loper bij de Emmy's dropt Ellen Pompeo, Meredith Grey herself, deze hints…

Bidden

Pompeo straalde op de rode loper bij de Emmy's. Zij mocht die avond een award uitdelen aan Debbie Allen, maar op de loper was er natuurlijk vooral belangstelling voor het aankomende seizoen van Grey's Anatomy.

Hoewel seizoen 18 nog niet te zien is, vroegen reporters haar vast naar een eventueel negentiende seizoen. “Wat betreft een negentiende seizoen…daar moeten we met z’n allen voor gaan bidden”, laat de actrice weten. Oei, dat klinkt weinig hoopvol…

Niks zeggen

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat Pompeo simpelweg haar lippen strak op elkaar houdt. Ze laat ook weten dat ze open blijft staan voor haar rol als Meredith zo lang als ze er haar creativiteit in kwijt kan. “Zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt is er reden om door te gaan. En dat is tot nu toe steeds gelukt.” Good to know!

Terugkeer

Seizoen 18 wordt sowieso een feestje voor fans van de dramaserie. Verschillende acteurs uit voorgaande seizoenen maken namelijk een appearance. We kunnen onder andere uitkijken naar Chandra Wilson die terugkeert als Miranda Bailey en James Pickens Jr. als Dr. Richard Webber. Bovendien konden we onlangs actrice Kate Walsh ook toevoegen aan dit lijstje: zij pakt haar rol als Addison Montgomery na veertien (!) jaar weer op in seizoen 18. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: AD | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook