Janice Blok openhartig: ‘Ik heb altijd op mijn dertigste een kind gewild’

Janice doet een boekje open over haar toekomst met Donny.

Lees ook

Janice Blok is al een tijdje dolgelukkig met vriendlief Donny Roelvink. De twee besloten onlangs om te gaan samenwonen en de beauty is zelfs al klaar voor de volgende stap in hun relatie. In de YouTube-serie Spieken met Marlieke, vertelt Janice namelijk dat ze binnenkort graag mama wil worden.

Moederschap

Hoewel het op dit moment prima vertoeven is in hun huisje in Amsterdam, zou het stel toch graag naar een vrijstaand huis in Landsmeer willen verhuizen. Dat is Donny's wens, verklapt Janice in de video. “In het begin dacht ik: 'Daar wil je nog niet dood gevonden worden, het is een heel klein dorp.” Toch lijkt Janice deze verhuizing wel te zien zitten, helemaal omdat er genoeg ruimte voor een eventuele baby is.

De social media-ster onthult namelijk dat ze ready is voor het moederschap. “Toen wij net een relatie begonnen heb ik wel tegen hem gezegd: 'Ik weet niet wat jij denkt, maar ik word steeds ouder en ik heb altijd op mijn dertigste een kind gewild'”, vertelt Janice. “Toen zei hij: 'Dat komt wel goed. Als het goed zit tussen ons, sta ik er wel voor open jong vader te worden”, aldus Donny.

Babywens

Janice wordt bijna dertig en vond het daarom ook een voorwaarde dat Donny ook kinderen wil. Anders had ze de relatie misschien verbroken.

“Ik ga niet op mijn vijfendertigste pas een kind nemen, daar ben ik heel realistisch in. Hoe leuk ik hem ook vond op het begin, ik heb wel heel lang getwijfeld omdat hij zo jong was (…) Maar hij is gewoon veel verder dan dat ik in eerste instantie dacht. Ik laat hem gewoon zijn ding doen en zodra hij ready is gaan we ervoor. Maar wanneer dat gebeurt… ik hoop zo snel mogelijk”, aldus Janice.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Youtube

Laatste nieuws

Zie ook