Chrissy Teigen openhartig over verlies zoontje: ‘Elke dag aan herinnerd’

Chrissy deelt een emotioneel bericht op Instagram.

Lees ook

Het is al bijna een jaar geleden dat Chrissy Teigen en hubby John Legend hun doodgeboren zoontje Jack verloren. Op Instagram staat Chrissy stil bij dit grote verlies en plaatst ze een emotioneel bericht.

Lichaam op pauze

Chrissy schrijft in een emotionele post op Instagram hoe zwaar het verlies van haar doodgeboren zoontje Jack vorig jaar voor haar lichaam is geweest. “Als je halverwege je baby verliest, wordt je lichaam gewoon op pauze gezet”, schrijft de presentatrice.

“Het heeft geen functie, niemand om te voeden. Je zit gewoon vast. Vast aan hangende tieten die klaargestoomd werden om melkzakken te worden en een buik die klaar was om te baren. Ik zou liegen als ik zei dat dit niet ontzettend klote was”, aldus Chrissy.

Herinnering

“Niet alleen ben je extreem verdrietig over wat je had kunnen hebben, maar je hebt deze dagelijkse herinnering elke keer als je in de spiegel kijkt”, gaat het model verder.

Ze sluit haar boodschap af met inspirerende woorden. “Ik heb niet echt een 'speciaal' einde of positieve woorden. En ik wil ook geen aardige dingen horen! Ik weet dat het niet alles is en dat ik een badass ben en bla bla bla, maar ik wilde even emo zijn. Ik houd van jullie. Weg met die weegschaal!”, aldus het 35-jarige model naar haar fans.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook