Temptations Donna reageert op kritiek

Donna krijgt flink wat haat over zich heen op social media.

Lees ook

Temptation Island: Love or Leave is voor ons gevoel nog maar net begonnen, maar de spanningen lopen al hoog op. Zo lijkt de relatie van Nico en Donna aan een flinterdun zijden draadje te hangen, iets wat volgens veel kijkers vooral aan Donna te wijten is. Op social media krijgt ze dan ook te maken met bakken kritiek, iets waar ze gelukkig goed mee om kan gaan.

Haat en kritiek

Door haar deelname aan Temptation Island heeft Donna er niet alleen veel Instagramvolgers bij gekregen, ook krijgt ze veel kritiek en haat over zich heen. Op Instagram Stories geeft ze een voorbeeld van een van de vele berichtjes die ze krijgt. Zo schrijft iemand: “Hoe kan je zo mooi zijn en zo zeiken mens, zwijg toch. Laat die Tinder maar zitten.”

Gelukkig trekt de Belgische beauty er zich niet veel van aan. “Houden jullie ook zo van complimentjes krijgen?”, schrijft ze met een knipoog naar het negatieve bericht. “Nee, maar serieus nu, danku voor alle lieve berichten en complimenten die ik krijg!”, schrijft ze even later bij een mirror selfie.

Delphine

Niet alleen Donna krijgt de nodige haatberichten op social media, ook Delphine krijgt bakken kritiek over zich heen. Zo vinden veel kijkers het bizar dat zij haar vriend Bert zo weinig vertrouwt dat ze een tracking-app op zijn telefoon heeft geïnstalleerd en dat ze hem thuis bespioneert met een verborgen camera.

De nare berichten zijn ook Bert niet ontgaan. Op Instagram neemt hij het daarom op voor Delphine. “Ik hoop alleen dat de slechte reacties naar Delphine toe kunnen stoppen. Ze is echt geen slecht meisje”, schrijft hij. “Ik word niet blij van de reacties die ik lees. Als je meedoet als koppel moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu.” Duidelijk.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook