Déze knappe presentator gaat Take Me Out presenteren

Oeh la la!

“Wie wil er een nieuwe vent? Nieuwe vent, laat maar zien wie je bent”, we horen het Eddy Zoëy nog zo schreeuwen door de studio van Take Me Out. In het gloednieuwe seizoen van het datingprogramma geeft hij het stokje door aan niemand minder dan Rick Brandsteder.

Iconisch programma

Na het enorme succes van The Bachelor met Tony Junior heeft Rick Brandsteder een nieuwe presentatieklus te pakken. Hij mag namelijk het vernieuwde Take Me Out: Mother Knows Best gaan presenteren, zo maakte RTL Boulevard zaterdag bekend.

“Voor mij is het een droom die uitkomt”, laat Rick weten. “Het is een iconisch programma dat ik altijd keek. Volgens mij heb ik geen aflevering gemist.” Aan zijn voorbereiding gaat het in ieder geval niet liggen. “Ik heb zeker even met mijn goede collega Eddy Zoëy gebeld. Het zijn grote schoenen die ik moet vullen. Eddy heeft namelijk maat 47”, grapt de knappe presentator. “Het enige verschil is dat hij het alleen met de dames deed en ik het er nu met de moeders bij doe. Dat klinkt heel gek, maar ook heel leuk”, aldus Rick.

Moeders

Juist, het iconische datingprogramma keert in een nieuw programma terug op de digitale buis. Dit keer staan namelijk niet de vrijgezelle vrouwen achter de desks, maar de moeders van de single ladies. “De moeders gaan nu de keuze maken voor de man voor hun dochter”, legt Rick uit. Exciting!

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot Take Me Out te zien is. Het datingprogramma is namelijk al vanaf 28 september wekelijks te zien bij Videoland!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Take Me Out, BrunoPress

Laatste nieuws