Temptations Bert springt in de bres voor Delphine: ‘De slechte reacties moeten stoppen’

Kijkers zijn niet bang hun ongezouten mening te delen op social media.

Lees ook

De langverwachte, nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave verscheen gisteren op Videoland. In deze aflevering gebeurde er weer genoeg, en kijkers zijn niet bang om hun ongezouten mening hierover te delen op social media. Tot groot ongenoegen van Bert

Let op: dit artikel bevat spoilers als je aflevering vijf van Temptation Island nog niet hebt gezien.

Camera’s

Temptation gaat niet bepaald over rozen voor de deelnemende koppels. Zo twijfelt Donna over haar relatie met Nico, is Aylin teleurgesteld in Efrain en geeft Delphine opnieuw aan Bert niet te vertrouwen.

“Ik merk hier echt dat ik Bert iets moet geven wat ik niet kan. Ik ga gewoon altijd jaloers zijn. Altijd”, vertelde Delphine eerder al over haar vertrouwensproblemen. “Ik heb zelfs al een camera in huis gehangen waar hij niet van wist”, vertelt ze aan de vrijgezelle mannen. En deze woorden krijgt ook Bert te horen tijdens het kampvuur. Daarnaast hoorde Bert ook dat zijn vriendin hem niet mist. Na het kampvuur was Bert er kapot van en gaf hij in tranen aan alles te willen doen om zijn relatie te redden.

Reacties social media

Na het zien van de nieuwste aflevering zijn er veel kijkers die Bert een hart onder de riem hebben gestoken. Zo laat hij weten op Instagram: “Dank je wel voor alle lieve reacties die ik sinds gisteren ontvang”, begint hij zijn bericht.

Helaas doen ook minder leuke reacties de ronde. Zo laten sommige kijkers zich behoorlijk negatief uit over Delphine op onder andere Twitter. Dat er nare berichten over Delphine rondgaan is ook Bert niet ontgaan. Die reacties gaan hem niet in de koude kleren zitten en hij neemt het dan ook voor Delphine op. “Ik hoop alleen dat de slechte reacties naar Delphine toe kunnen stoppen. Ze is echt geen slecht meisje”, schrijft hij.

“Ik word niet blij van de reacties die ik lees. Als je meedoet als koppel moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu.” Duidelijk.

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook