Maxime Meiland over bevalling: ‘Het ging heel snel’

'Over het algemeen ging het heel erg goed', deelt Maxime.

Lees ook

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer deelden gisteren het heuglijke nieuws dat ze op 14 september ouders zijn geworden van dochter Vivé. In een interview met RTL Boulevard vertellen de twee nu openhartig over de snelle bevalling van Maxime.

Gelijkenis Claire en Leroy

“Daar is ze, onze Vivé. Lief hè”, zegt Maxime glunderend als verslaggever Aran Bade bij haar en Leroy over de vloer komt. En al snel wordt duidelijk dat de kleine Vivé op haar grote zus Claire lijkt. Zo heeft Vivé, net als haar zus, al een volle bos haar. “Claire had ook heel veel haar, dus wat dat betreft komen ze echt wel overeen”, deelt Maxime.

Toch heeft het meisje ook zeker gelijkenissen met haar vader. “De oogjes en oortjes is allemaal van Lee”, lacht Maxime. “Dat zie ik nou al.”

Snelle bevalling

Ook deelt Maxime hoe ze de bevalling van Vivé heeft ervaren. “Ja, goed”, deelt de Meiland-dochter. “De bevalling ging heel snel. En ja, het blijft natuurlijk pijnlijk, maar over het algemeen ging het heel erg goed.”

Dat de bevalling vlug verliep is geen understatement. “Het ging heel snel. Om half drie waren we in het ziekenhuis en om vijf over half zeven is ze geboren”, deelt Leroy. “Het persen duurde ook maar vijf minuten”, voegt Maxime toe.

Steun

Hoewel Maximes bevalling goed verliep, blijft het toch pittig. Gelukkig was Leroy haar rots in de branding. Zo haalt Maxime zich voor de geest dat ze tijdens de bevalling van Claire toch wel in paniek was, maar dat ze tijdens de bevalling van Vivé juist helemaal zen was, omdat haar vriend zo rustig bleef. “Zoals ze net al zei ben ik heel rustig, en dat kan ik ook wel overbrengen op haar”, geeft Leroy aan.

Bekijk hier het hele interview van Maxime en Leroy met RTL Boulevard.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook