Laura Ponticorvo geeft update over baby Giulia

De kleine Giulia werd een paar weken te vroeg geboren.

Lees ook

Laura Ponticorvo en hubby Ryan Rijger zijn inmiddels anderhalve week de trotse ouders van baby girl Giulia. De bevalling was behoorlijk spannend, aangezien Laura met zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis werd opgenomen en haar dochter veel eerder dan verwacht werd geboren. Op Instagram Stories laat de influencer weten hoe het nu met haar en de kleine Giulia gaat.

Liefde

Helaas liggen Laura en haar kersverse dochter nog steeds in het ziekenhuis, maar het lijkt steeds beter te gaan. Op Instagram Stories plaatst de influencer een lief kiekje vanuit het ziekenhuisbed, waarop te zien is dat Ryan aan het dommelen is met Giulia. “Lekker buidelen met papa. Mama zit er kolvend naast. Alles om ons meisje te helpen aansterken! Liefde. Liefde. Liefde. Liefde geven”, weet Laura te vertellen. “Elke dag maakt ze stapjes! Sinds gisteren slaapt mevrouwtje niet meer in de couveuse, maar in een wiegje. We zijn zoooo trots op haar!”

Buidelen

Later op de dag geeft Laura een uitgebreidere update over hoe het met haar en haar dochter gaat. “Naar omstandigheden gaat het heel goed”, fluistert de influencer zachtjes om anderen niet wakker te maken. “Mijn kleine meisje ligt lekker te slapen nu. Helemaal knock-out. Lekker huid op huid. Dit heet buidelen, en dat is heel goed voor ze. Voor de rust en voor de groei, dus dit doen we echt zo vaak mogelijk”, legt de mom uit.

Het lijkt erop dat het ook steeds beter gaat met Laura zelf. “Zoals jullie kunnen zien word ik steeds meer de oude, ik heb vandaag zelfs een beetje make-up opgedaan”, vertelt de influencer. “Ik voel me echt stukken beter. Maar hoe nu verder en de medicatie die ik slik, dat komt nog wel. Daar ga ik rustig mijn tijd voor nemen. Dat ga ik nog in een YouTube-video met jullie delen”, laat Laura weten aan haar volgers. “Voor nu bedankt voor alle berichten en support. Wij gaan weer lekker kroelen”, kijkt ze naar haar kleine dochter. Lief!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook