Kimberley Klaver doet boekje open over zwangerschapsprobleem

'Alles knelt nu en zit oncomfortabel', vertelt Kimberley.

Lees ook

Kimberley Klaver is in verwachting van haar tweede kindje, een baby boy. Maarre, de zwangerschap gaat niet zonder slag of stoot. Op Instagram doet ze een boekje – of beter gezegd: gulpje – open over een probleem waar ze tegenaan loopt.

Oncomfortabel

“Mevrouw, uw gulp staat open…”, schrijft Kimberley bij een foto waar ze inderdaad even alles de vrije lucht geeft. “Ja, dat weet ik ook wel, maar zie even geen andere mogelijkheid. Ben een soort Britney (Spears, red.) van toen met lage, open heupbroekjes en naveltruitjes (maar dan hartstikke zwanger en ook geen 17).”

Door haar groeiende babybuik passen Kimberleys kleren ineens niet meer, laat ze weten. “Ladies, echt alles knelt nu en zit oncomfortabel. En ik moet en groei nog wel even door…”, aldus de actrice. “Bij mijn vorige zwangerschap ging ik de lente en zomer in en droeg ik dus voornamelijk lange, loszittende zomerjurken. Nu gaan we juist de herfst en winter in en weet ik het even niet. Wil niet alleen maar joggingbroeken of zwangerschapspakken het komende half jaar.”

Stretch

Het is wel duidelijk: dat wordt shoppen. “Tijd om wat nieuwe items aan te schaffen voor de periode die komen gaat. Stretch is the magic word denk ik. Ook wel weer leuk”, weet Kimberley te vertellen. “#daaagbroek”, neemt ze nog even afscheid van haar oude broeken.

Gelukkig kunnen Kimberleys volgers haar een handje helpen met dit kledingprobleem. “Zwangerschapspanty's en jurkjes”, tipt iemand. “Ik heb vooral alsnog jurken gedragen, vooral die dus iets wijder vielen of heerlijk mee stretchen. Niet eens echt zwangerschapsjurken, gewoon een zwangerschapsmaillot of -panty eronder en klaar”, weet ook een ander te vertellen. Andere moms droegen liever broeken, maar dan of course wel mét stretch. “Van die lekkere joggingbroeken die ook voor de net kunnen. Daar leefde ik in”, aldus een volger.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook