Oeh la la: Sylvie Meis draagt pikant politiepakje in Love Island

It’s getting hot in here…

Lees ook

Als presentatrice van de Duitse Love Island zit Sylvie Meis geen moment stil. Sylvie neemt haar taak als presentatrice serieus en is dan ook niet de beroerdste om een nieuwe, sexy challenge voor de Islanders uit te testen.

Challenge

Degenen die meedoen aan Love Island maken niet alleen toffe dansfeestjes en spannende koppelceremonies mee, maar moeten ook regelmatig spectaculaire challenges uitvoeren om elkaar beter te leren kennen. In de Duitse versie van Love Island kregen de vrouwelijke Islanders onlangs de taak om een parkour af te leggen tijdens een sexy politie-challenge.

Om erachter te komen hoe de challenge nou precies werkt, besloot Sylvie die samen met Simon Beeck (die de voice-over van de show inspreekt) uit te testen. En dat leverde een paar sexy beelden op.

Complimenten

Hoewel de Islanders tijdens de challenge behoorlijk indruk weten te maken op hun koppelpartners, ontvangt Sylvie ook veel lof van de kijkers. “Ze heeft het beter gedaan dan de kandidaten”, laat iemand onder de video weten. “Wow”, en “Wat geweldig”, reageren weer anderen weten.

Bekijk hieronder hoe de Islanders de challenge ervan afbrachten.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook