EOTBDD’s Shani zet Davey in het zonnetje

De tortelduifjes zijn alweer zeven maanden samen.

Lees ook

Het is alweer zeven maanden geleden dat Shani en Davey de liefde vonden tijdens Ex on the Beach: Double Dutch. Om dat te vieren, besloot Shani haar grote liefde eens flink te verrassen. De realityster filmde de hele surprise en dat levert geweldige beelden op.

Verrassing

“Davey en ik zijn zeven maanden samen en dat is voor mij wel even een moment om hem te verrassen”, begint Shani haar verhaal in het filmpje. “We zijn net terug van op reis en we hebben het heel druk gehad, dus het is wel echt het moment om hem even in de bloemetjes te zetten.”

Maarre, voordat Davey zijn cadeau mag uitpakken, moet hij wel even wat doen. Shani heeft namelijk allemaal roze briefjes door het huis, dat versierd is met roze ballonnen, verspreid die hij moet vinden. “Waarom zo moeilijk?”, grapt Davey terwijl hij de vijftien briefjes zoekt. Eenmaal gevonden, legt hij de briefjes op volgorde en leest hij de lieve boodschap van Shani. “Ah, zo lief ben jij”, zegt Davey terwijl hij zijn girlfriend een kus geeft. Cute!

Cadeaus

En dan is het tijd om het huge cadeau uit te pakken. “Wauw, een jacuzzi”, reageert Davey verbaasd als hij het cadeaupapier eraf trekt. “Aangezien je altijd scheetjes laat, dacht ik: nu kun je met iets anders bubbelen”, grapt Shani. Davey kan in ieder geval niet wachten om te gaan dobberen: “Kunnen we er meteen in of niet?”

Natuurlijk was de 7 month anniversary ook Davey niet ontgaan. In haar Instagram Stories laat Shani zien dat ze een prachtig, gouden horloge van Gucci van haar boyfriend heeft gekregen. Lief!

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook