Lifehack: zó verwijder je makkelijk zelfbruiner

Urenlang scrubben is verleden tijd.

Lees ook

Summer is over en dat betekent dat het tijd is om de zelfbruiner weer uit de kast te halen. Helaas ligt bij fake tan het gevaar van bruine vlekken en strepen op de loer – die vaak onmogelijk weg te krijgen lijken. Gelukkig vonden wij een trucje om zelfbruiner makkelijk weg te poetsen.

Babylotion

Geen zin om het er hardhandig af te schrobben? We've got you covered! Want een vrouw deelt nu een handige truc die op dit moment viral gaat op TikTok. Het enige wat je nodig hebt is babylotion. Say what?

In de video vertelt de vrouw dat ze haar fake tan inmiddels al acht dagen op haar huid heeft zitten en dat het er nu langzaam af begint te komen. “Ik weet dat sommige mensen moeite hebben om hun zelfbruiner eraf te krijgen, omdat het spul vaak super hardnekkig is. Maar als je wat babylotion pakt en dit over je hele lichaam aanbrengt, dan wordt het goedje letterlijk zachter”, aldus de TikTokker. Laat de babylotion tien minuten intrekken en stap vervolgens onder de douche, als het goed is zou je nu gemakkelijk je zelfbruiner van je huid kunnen scrubben. “Het bladdert er letterlijk af.”

Game changer

Enne, het zit er inderdaad effectief uit. In de laatste fragmenten van de video is namelijk te zien hoe de zelfbruiner bijna van haar huid valt terwijl ze het zachtjes scrubt.

Ook andere gebruikers zijn onder de indruk. “Net geprobeerd, ik ben absoluut onder de indruk! Het werkt precies zoals je hebt laten zien en hebt beschreven” en “Dit is echt een game changer“, luiden enkele reacties.

Benieuwd naar de video? Je kunt 'm hieronder bekijken.

@freshlybakedldn

WHATTTT!? 😵⚠️ how did we not know about this sooner!? Let us know if you try it! 🙌🏻 #faketan #tanremoval #tanninghack #selftan

♬ Talk About – Rain Radio & DJ Craig Gorman

Bron: Marie Claire | Beeld: Friends | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook