Mascha Feoktistova onthult nieuwste Grazia-cover

Wat is de cover mooi geworden!

Lees ook

Mascha Feoktistova siert de cover van Grazia’s kids-issue, en dat moet gevierd worden. Tijdens een intiem teamontbijt bij Brasserie de Luwte onthulde Mascha dan ook de cover van het nieuwste issue: “Het is heel tof geworden.”

Covershoot

Met een reeks prachtige foto's staat Mascha in het nieuwste nummer van Grazia. De vlogger stond erop dat er geen Photoshop aan te pas zou komen. Maar waarom is dat zo belangrijk? “We leven in een tijd waarin body positivity, je lichaam laten zien en het accepteren zoals het is echt belangrijk is.”

“Tegelijkertijd hangt rond mama worden nog steeds een beeld dat je zo snel mogelijk weer strak en helemaal fit moet zijn. Je ziet op social media dat vrouwen er drie weken na hun bevalling alweer perfect uitzien”, gaat Mascha verder. “We doen of dit ‘normaal’ is, terwijl het eerder uitzondering dan realiteit is. Als ik zelf iemand zo snel na haar bevalling alweer strak op de cover van een blad zie staan, denk ik: daar is vast een hoop Photoshop gebruikt. Ik wil juist laten zien hoe het gemiddelde moederlijf er écht uitziet.”

Reveal

Bekijk hieronder wat Mascha van het eindresultaat van de cover vindt.

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Martin Sweers | Styling: Ashley Veraart | Haar en make-up: Pascale Tesserl @ Colourfool Agency | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook