Expeditie Robinson-deelnemer verklapt: dít is hoe weinig je mee mag nemen

O my...

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is na een lange tijd wachten eindelijk van start en het is alweer smullen geblazen. De expeditieleden hebben het door de weersomstandigheden zwaarder dan ooit. Wat in ieder geval niet zwaar is, is hun bagage.

Expeditie Robinson

Meedoen aan Expeditie Robinson doe je niet zomaar. Daarvoor moet je een keiharde bikkel en een ontzettende doorzetter zijn. Geen normale nachtrust, honger, vieze tanden en kou zijn slechts enkele van de dingen die de expeditieleden voor hun kiezen krijgen. De Expeditie Robinsonkandidaten hebben geen telefoon en zitten afgesloten van de buitenwereld, dus ze moeten er alles aan doen om met niets te overleven.

Dat de expeditieleden niet met overvolle koffers het avontuur aangaan, moge dan ook duidelijk zijn. Maarre, dat ze zó weinig mee mochten nemen, hadden wij niet verwacht. Op Instagram Stories deelt Expeditie Robinson-kandidaat Sandra Ysbrandy wat ze precies mee mocht nemen naar het onbewoonde eiland.

Korte paklijst

“Hou je vast…”, begint Sandra voordat ze opsomt wat ze mee mocht nemen naar haar Expeditie Robinson-avontuur. De paklijst is behoorlijk kort, blijkt al snel. “1 lange broek, 1 korte broek, 1 shirt met lange mouwen en 1 shirt met korte mouwen”, weet de tv-kok te vertellen. Verder mocht ze twee bikini's, twee setjes ondergoed, twee paar sokken en één pet mee. “Dus geen… tandenborstel, handdoek, tampons, scheermes, zeep, boek, etc.”, aldus Sandra. Ai…

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook