EOTBDD’s Davey showt veelbesproken nieuwe tanden

'Doodzonde', klinkt het in de reacties.

Davey Schniermanni uit Ex on the Beach: Double Dutch reisde vorige week af naar Turkije. Niet alleen om te genieten van het zonnetje, maar ook om zichzelf kaarsrechte en hagelwitte tanden te laten aanmeten. Op Instagram laat de realityster zijn nieuwe Hollywood smile vol trots zien.

New smile

Davey maakte de tongen vorige week behoorlijk los met een kiekje van zijn 'nieuwe' gebit. Zijn tanden waren namelijk helemaal afgeslepen, om zo zijn toekomstige kronen goed te laten passen. Dit leverde een behoorlijk scary resultaat op.

Inmiddels hoeft Davey niet meer met stompjes tanden door het leven te gaan, maar heeft hij kaarsrechte en hagelwitte tanden. Enne, daar is hij supertrots op. “Happy with my new smile“, laat hij weten op Instagram.

Kunstgebit

Davey's volgers zijn helaas wat minder te spreken over zijn perfecte Hollywood smile. “Zonde, je had zo'n leuke lach”, laat iemand weten. “Lijkt wel een kunstgebit”, schrijft een ander. “Ja zonde, je had zo'n mooie natuurlijke lach… maar je bent er happy mee en daar gaat het om”, klinkt het verder.

Anderen vinden juist dat de realityster er goed uitziet met zijn nieuwe tanden. “Staat je goed maat”, “Prachtig geworden” en “Echt supermooi”, klinkt het in de reacties.

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws