Roxeanne Hazes maakt de tongen los met zwoele foto

Oeh la la!

Lees ook

Roxeanne Hazes is momenteel met lover Erik Zwennes en hun zoontje Fender aan het genieten van de Spaanse zon. Regelmatig plaatst ze heerlijke, zonnige kiekjes van de vakantie, maar haar meest recente foto spant de kroon.

Zwoele foto

Op Instagram deelt Roxeanne een zwoele zwart-witfoto, waarop ze een prachtige ruffle dress aanheeft. De zangeres is niet bang om wat skin te laten zien en dat levert een heel sexy kiekje op.

De stunning foto zorgt voor behoorlijk wat complimentjes. “Snel weer eens zoenen vriendin”, reageert zangeres Tabitha onder het kiekje. “Hallo wat ben je knap”, schrijft Romy Monteiro. Glennis Grace doet daar nog een schepje bovenop: “Sis, gaat het? Dit is niet normaal hè, hoe prachtig kan je zijn?”

Zussen

Ook Nathalie Hazes is weg van de foto van haar kleine halfzusje. Ze is zelfs zó trots, dat ze de foto op haar eigen Instagram deelt. “Je zou maar kunnen zeggen dat dit je zus is en ik kan dat”, schrijft ze bij Roxeannes foto. Roxeanne is op haar beurt ook ontzettend blij met haar grote zus. “Zo blij met jou, mijn lieve knappe zus. Love youuuuu“, schrijft zij onder de post van Nathalie.

De twee Hazes-zussen hadden zeventien jaar lang geen contact met elkaar, maar lijken elkaar nu weer helemaal te hebben gevonden. “Het is fijn om ook vanuit haar perspectief verhalen over papa te horen”, zei Roxeanne hier eerder over. “We hebben heerlijk in het zonnetje gesproken over Fender. Maar ook over haar zoon, Duncan, die alweer een grote jongen is. Het voelde meteen goed en vertrouwd.” Lief!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook