De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Mascha Feoktistova siert de cover.

Yes! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Mascha Feoktistova siert de cover.

Deze week

* Na je bevalling moet je na drie weken in shape zijn. Binnen een maand toch echt wel weer sex hebben. En alleen maar happy pics posten vanuit je kraambed. Onzin, vindt influencer en ondernemer Mascha Feoktistova, die in juli 2020 moeder werd van Mila. Ze rekent af met de laatste mama taboes.
* Hij is te zien in het 21e seizoen van Expeditie Robinson én hij heft net een nieuwe single uit, Niet verwacht. Zanger Yuki Kempees vertelt hoe het was om als nieuwbakken vader op een verlaten eiland te zitten.
* Ze zit op haar roze wolk nu ze eindelijk zwanger is van haar derde kindje, een dochter. Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar over haar moeilijke traject, taboes doorbreken én haar nieuwe programma Celebrity Matchmakers.
* Iris Zeilstra is een succesvol horeca-ondernemer met vier zaken in Amsterdam: Pluk Reestraat, Pluk Berenstraat, Ree7 en Brasserie De Luwte, en ze runt haar Pluk Amsterdam webshop. Maar ze is ook moeder van drie dochters, Bo (7) Olivia (5) en Charlotte (1). Hoe. Doet. Ze. Het?
*
Ze werd in één week tijd gekroond tot Miss Nederland 2021 én gekozen als winnares van De Bachelor. Julia Sinning gaat door een rollercoaster van blijdschap, maar ook verdriet, want met bachelor Tony was er geen happy end.
* Twee moeders én twee vaders, een huis vol of juist alleen een ouder en een kind: gezinnen zijn er in alle soorten en maten. Drie moeders vertellen over hun allesbehalve doorsnee gezin.
* Sanne was vijftien toen ze slecht nieuws kreeg. Na een medisch onderzoek bleek dat ze geen baarmoeder had en dus nooit op natuurlijke wijze kinderen kon krijgen. Een grote shock, want hoewel ze op dat moment nog helemaal geen moeder wilde worden, voelde het alsof er met de diagnose iets van haar werd afgenomen.
* Altijd al benieuwd naar de beautyrituelen van de redactie, welke producten favoriet zijn en wat er hun badkamerkastjes staat? Je leest ’t in het beauty-dossier.
* Dat je twee keer per dag moet poetsen is een inkoppertje. Maar hoe vaak ben jij met een rager in de weer? En hoe slecht is bleken en kun je ziektes voorkomen als je goed voor je gebit zorgt? Alles over een goede mondhygiëne.

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Mascha Feoktistova

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Laatste nieuws