Pauline Wingelaar licht tipje van de sluier op over tweede seizoen Echte Gooische Moeders

Dit kunnen we verwachten van het tweede seizoen over de Gooische moeders.

Lees ook

Ze is binnenkort te zien in het nieuwe programma Celebrity Matchmakers én is druk met het tweede seizoen van Echte Gooische Moeders. Pauline Wingelaar zit niet bepaald stil. Aan Grazia vertelt Pauline wat we van Celebrity Matchmakers en het tweede seizoen van Echte Gooische Moeders kunnen verwachten.

Celebrity Matchmakers

Nog heel even geduld en dan begint het gloednieuwe programma Celebrity Matchmakers. Met de hulp van diverse BN'ers is vanaf 16 september op Videoland te zien hoe de 32-jarige Larissa op zoek gaat naar ware liefde. Een van de matchmakers die Larissa zal helpen is Gooische moeder Pauline. “Ik ga samen met Bo (Wilkes, red.) proberen om de perfecte man te vinden voor een leuke vrijgezelle vrouw, Larissa”, vertelt Pauline hierover aan Grazia.

“We gaan hierin de strijd aan met twee andere koppels: Edson da Graça en Donnie en Soundos met haar moeder Rhimou. Ik ben heel fanatiek, dus ik vind het een leuke uitdaging. En daarnaast is de liefde het mooiste wat er is, dus hopelijk is er naast een goede match ook echt een vlam.”

Echte Gooische Moeders seizoen twee

Begin juli werd het heugelijke nieuws bekendgemaakt dat Echte Gooische Moeders een tweede seizoen krijgt. Hoewel het nog onbekend is wanneer het tweede seizoen bij Videoland te zien is, zijn de opnames al in volle gang. “We zijn nu aan het draaien en het zal later dit jaar te zien zijn”, laat Pauline weten.

Pauline, die momenteel in verwachting is van haar derde kindje, een meisje, stak nooit onder stoelen of banken dat zwanger worden voor haar niet vanzelfsprekend is. Ook in het tweede seizoen zal ze praten over haar moeilijke zwangerschapsproject: “Al wil mijn man sommige dingen echt voor onszelf houden.”

Daarnaast zal ook weer te zien zijn dat de Gooische vriendinnen mooie momenten met elkaar delen. “De andere meiden zijn in ieder geval helemaal door het dolle dat ik zwanger ben. Bo, die zelf twee meiden heeft, gaat me al vlecht-les geven.”

In de nieuwste Grazia vertelt Pauline Wingelaar over haar moeilijke traject, hormonen, taboes doorbreken én haar nieuwe programma Celebrity Matchmakers. Nu in de winkel of te bestellen via Tijdschrift.land.

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook