Luca Borsato over Temptations Daisy: ‘De vrouw van mijn dromen’

Ook vertelt Luca wat hij ervan vindt dat Daisy heeft meegedaan aan Temptation Island.

Dat Luca Borsato en Temptations Daisy hoteldebotel verliefd op elkaar zijn, steken ze niet onder stoelen of banken. Na de vragenronde die Daisy onlangs hield op Instagram, waagt Luca zich nu ook aan een Q&A. Enne, je kan het al wel raden: héél veel vragen gaan over zijn nieuwe vriendin.

Droomvrouw

Luca en Daisy kennen elkaar al zo'n anderhalf jaar, maar zijn sinds vorige maand officially een setje, vertelde Daisy onlangs op Instagram. Dat de relatie nog maar pril is, wil niet betekenen dat de gevoelens dat ook zijn. Op Instagram Stories laat Luca weten hoeveel hij voor zijn prachtige vriendin voelt. “Deze vrouw is alles wat ik nooit durfde te dromen. Dais is heel verzorgend en heeft d'r hart op de juiste plek”, vertelt hij openhartig.

“Een oprechter en mooier mens bestaat niet in mijn ogen en ik leer elke dag van haar”, gaat hij verder. “De vrouw van mijn dromen is ze zeker, maar ik ben voor eeuwig dankbaar dat ik niet meer over haar hoef te dromen en dat ik elke dag naast haar wakker mag worden.” Hoe lief!

Samenwonen

Dat het tussen Luca en Daisy wel goed zit, moge duidelijk zijn. Of de twee ook al samenwoonplannen hebben? Daar is de zoon van Marco Borsato duidelijk over: “Alles op z'n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren.” Hoewel Luca aangeeft dat hij nu al niet kan wachten om samen te wonen met zijn grote liefde, heeft hij geduld. “Het is fijn om samen binnen de relatie naar dat punt toe te groeien.”

Temptation Island

Wij kennen Daisy natuurlijk uit het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave, waar ze op zoek ging naar de liefde. Tijdens een van de eerste afleveringen had de Italiaanse beauty het maar wat gezellig met Gregory, die samen met zijn vriendin Karina meedeed aan het programma. Uiteindelijk bloeide er niets op tussen Daisy en Greg, maar een indruk had de zelfverzekerde lady zeker weten achtergelaten.

Wat Luca ervan vindt dat zijn girlfriend mee heeft gedaan aan Temptation Island? “Ik weet hoe ze is en hoe dit soort programma's in elkaar steken”, vertelt hij. “Een heleboel (zeg maar bijna alles) is pure framing. Dit meisje is volledige eigenwaarde in de breedste zin van het woord. En ze heeft aan dat avontuur mooie vrienden overgehouden. Mooier kan niet lijkt mij?” Awh!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws