Zien: dit is de nieuwe Prince Charming

Oeh la la!

Lees ook

Get ready voor twaalf knappe mannen, een toplocatie en een charmante Prince Charming, want je favoriete programma Prince Charming staat weer op het punt om te beginnen. Enne, je gaat nóg meer excited zijn als je ziet wie dit najaar de hoofdrolspeler is. Meet Chris!

Chris

Op Instagram deelt Videoland een very hot kiekje van de nieuwe Prince Charming. “Ontmoet de Prince Charming van dit seizoen: Chris!”, valt te lezen in de caption. Ook verklapt de streamingdienst dat we niet lang meer hoeven te wachten tot het programma op de digitale buis te zien is. “Dit najaar te zien bij Videoland.” Oeh la la!

Naast dat de 28-jarige Chris behoorlijk good looking is, is hij ook nog eens slim én sportief. De Limburger die lange tijd in Utrecht heeft gewoond en sinds kort naar Amsterdam is verhuisd, werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur. Hier houdt hij zich bezig met cultuur en gedrag. Als hij niet aan het werk is, is Chris wel aan het hardlopen. Hij vindt het heerlijk om zo zijn hoofd leeg te maken. Enne, hij houdt er een ambitieus doel op na: hij wil één keer per jaar een marathon lopen. You go, Chris!

Droomman

“Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn”, reageert Chris zelf. Hij vertelt dat hij het maar moeilijk kon accepteren dat zijn vorige relatie niet werkte. Inmiddels is hij een tijdlang single geweest en heeft hij zijn oude patronen kunnen doorbreken. “Nu weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaat is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman?”, laat de knappe Chris weten.

Hoewel Chris niet per se een type heeft, weet hij wel heel goed wat hij níet wil: “Iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is”, vertelt hij. “Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Seizoen 1

In het vorige seizoen van Prince Charming zagen we Marvin Wijnans naar Italië vliegen om op zoek te gaan naar zijn grote liefde. De Amsterdamse Marnix werd uiteindelijk gekozen, maar bij aankomst in Nederland werd het sprookjesboek toch dichtgeslagen. Gelukkig heeft Marvin alsnog zijn ware liefde gevonden, want finalist Ferdi bleek zijn match made in heaven te zijn. Hopelijk schiet Cupido bij de tweede Prince Charming ook raak!

Bron: LoveReality | Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook