Love Islands Mert en Joan zetten punt achter relatie

'Alles gebeurt met een reden', laat Mert weten.

Lees ook

Een paar weken geleden vierden ze nog dat ze elkaar één jaar kenden, maar helaas is het inmiddels over tussen Mert en Joan. De Love Island-winnaars maken het verdrietige nieuws bekend op Instagram.

Uit elkaar

“Joan en ik willen iets vertellen aan jullie”, begint Mert zijn verhaal. “Wij hebben beiden de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan en elkaar los te laten. We hebben dit samen op een heel volwassen manier uitgepraat en dat vind ik fijn.” Mert laat weten dat de relatie niet meer werkte, doordat hij en Joan 'simpelweg niet klikten'. Toch heeft de brunette een speciaal plaatsje in zijn hart, laat hij weten. “We hebben heel veel meegemaakt en ik wil jou ook bedanken voor alle momenten, want dit neemt niemand ons af.”

“Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen”, gaat Mert verder. “Heb er heel veel van geleerd, ben volwassen geworden en meer. Ik wens jou het allerbeste in de toekomst en dit typ ik echt uit mijn hart. Nu zie ik in hoe mooi, maar ook hoe moeilijk liefde kan zijn. Joan, je zit in mijn hart, maar het is tijd om los te laten.” De break-up valt Mert behoorlijk zwaar. Hij vraagt zijn volgers hem dan ook de tijd te geven om dit te verwerken. Hij eindigt gelukkig op een positieve noot: “Alles gebeurt met een reden.”

Elkaar loslaten

Op haar beurt laat ook Joan bij een foto van haar en Mert weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. “Het is even een verdrietige en moeilijke tijd, maar wij hebben er vrede mee”, weet zij te vertellen. “Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars, maar het werkte gewoon simpelweg niet”, laat zij weten over de break-up.

“Mert, ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen en dat wij een mooie tijd hebben gehad, ook van jou heb ik weer wat geleerd”, gaat Joan verder. “En ik hoop dat je een mooie toekomst tegemoet gaat en weer verder gaat met jouw eigen dingen in jouw leven. Natuurlijk zit je in mijn hart, maar het is tijd om los te laten.” Net als Mert eindigt Joan ook haar bericht met een mooi citaat: “It hurts to let go, but sometimes it hurts more to hold on.”

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook