EOTBDD’s Shani onthult waarom ze niet met Davey wil trouwen

Om deze reden ziet Shani het niet zitten om met Davey in het huwelijksbootje te stappen.

Lees ook

EOTBDD's lovebirds Shani en Davey wonen inmiddels zo'n twee maanden samen en zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar. Toch zullen de twee niet zomaar de volgende stap in hun relatie zetten. Zo vertelt Shani dat ze nog niet toe is aan kinderen en dat ze ook niet van plan is Davey het jawoord te geven.

Niet trouwen

Het lijkt erop dat er niet snel wedding bells zullen luiden voor Shani en Davey. Dit laat Shani in een Q&A in haar Instagram Stories weten. “Op dit moment wil ik niet trouwen. Ik wil nooit in iets de tweede zijn”, deelt ze. Haar liefje Davey is namelijk al eens in het huwelijksbootje gestapt. “Misschien verander ik in de toekomst van gedachten, maar voor nu is dat een dikke nee.”

“Trouwen doe je één keer in je leven”, gaat Shani verder. “Het is iets speciaals, en de tweede keer zal het nooit zo speciaal zijn als de eerste keer.”

Nog geen kinderen

Ook krijgt Shani de vraag of zij en Davey al een gezinnetje willen stichten. “Nee, en dat zal de komende tijd ook niet gebeuren”, reageert ze.

“Ik wil eerst mijn energie volledig in mijn zaak stoppen en honderd procent zeker zijn van mijn relatie, alvorens ik aan kinderen begin. Een kind verbind je voor je hele leven, en zeven maanden een relatie hebben bied je niet al honderd procent zekerheid om een kind te nemen.” Duidelijk!

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook