Monica Geuze opnieuw het slachtoffer van inbraak

'Steek je handen uit je mouwen voor een baan', reageert Monica woedend op Instagram.

Lees ook

Monica Geuze kwam zondagmiddag van een koude kermis thuis toen ze bij haar Range Rover aan kwam. De Temptation Island-presentatrice laat op Instagram zien dat de ruiten van haar auto opnieuw zijn vernield.

Spuugzat

Monica Geuze heeft – helaas – al de nodige ervaring met inbraken. Daarom was ze dit keer goed voorbereid op de grijpgrage handjes van anderen. Nadat de ruiten van haar Range Rover afgelopen april waren ingeslagen, heeft ze er speciale folie over laten plakken, zodat ze niet opnieuw ingetikt konden worden. Dat er desondanks nog genoeg schade aan de ruiten is, laat Monica zien op haar Instagram Stories.

“Al te belachelijk voor woorden dat ik speciaal folie over mijn ramen heb moeten plaatsen zodat deze niet ingetikt kunnen worden, maar zo weer bij je auto aankomen”, schrijft Monica woedend. “Ben het echt spuug en spuugzat!!” De presentatrice heeft dan ook geen goed woord over voor de inbrekers: “Steek je handen uit je mouwen voor een baan, zodat je je eigen geld kunt verdienen in plaats van met je gore jatgrage tengels aan andermans spullen te komen.” RTL Boulevard wist het verhaal van de brunette vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER.

Drastisch besluit

De eerdere beroving en inbraken hebben een behoorlijke impact op Monica's koopgedrag gehad, zo vertelde ze eerder in de Geuze & Gorgels-podcast. “Je wilt jezelf niet onveilig voelen, dat staat nooit gelijk aan mooie spullen hebben. Neem dan maar alles van me af, maar ik wil me in ieder geval niet meer onveilig voelen.”

Dit grote besluit ging Monica niet makkelijk af, vertelde ze. Langzaam maar zeker gaf de presentatrice weer toe aan haar behoefte om mooie items te kopen. Totdat er opnieuw bij haar thuis werd ingebroken. “Laatst is er weer een poging tot inbraak geweest bij mij thuis. Toen heb ik gewoon al mijn designertassen verkocht. Ik vind het het gewoon niet waard.”

Monica is sinds de eerste diefstal nog altijd op haar hoede. “Ik denk dat het drie jaar geleden was, maar ik heb er nog steeds last van. Nog steeds als ik uit de auto stap ben ik bang om in het donker naar de deur te lopen. Wat is dat het waard?”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook