EOTBDD’s Jørney zet Odim in het zonnetje: ‘Bedankt dat je er goed uitziet’

De mommy to be wil Odim bedanken voor wie hij is.

EOTBDD's lovebirds Odim en Jørney verwachten binnenkort samen een kindje. Ondanks dat hun liefdesavontuur niet altijd over rozen gaat, is Jørney maar wat blij met haar liefje. Ze besloot Odim onlangs dan ook in het zonnetje te zetten op Instagram.

Bedankt

“Ik wilde even de tijd nemen om mijn liefde voor jou te uiten”, begint de mommy to be haar bericht op Instagram. “Bedankt dat je rekening houdt met mijn gevoel en hormonen, en me vaak leert waarom je op bepaalde dingen wel of niet moet reageren”, gaat de beauty verder. “Ik weet dat je me soms plaagt, omdat ik de gevoelige in onze relatie ben.”

Ook is Jørney dankbaar dat Odim haar durft te zeggen waar het op staat. “Jij houdt me onder controle en vertelt me ​​wanneer ik een extreem grote heks ben.” Jørney geeft aan dat iedereen zo'n persoon in zijn of haar leven kan gebruiken. “Elk persoon heeft die persoon nodig die hen vertelt wanneer ze iets stinkends hebben gezegd of gedaan.”

“Je gaat een geweldige vader zijn. Ik hou steeds meer van je als ik zie hoe je met ons en de zwangerschap omgaat.”

Slim en mooi

De realityster vervolgt dat ze Odim wil bedanken dat hij zo slim is en hoopt dat hun kindje ook zo slim zal worden. “De baby heeft een gedeelte van jouw brein nodig om een succesvol leven te leiden.”

Ook geeft Jørney aan dat ze dankbaar is dat Odim knap is. “Bedankt dat je er goed uitziet. Het leven zou gewoon niet zo leuk zijn als je lelijk was, dus bedankt dat je me een aantrekkelijk uiterlijk hebt gegeven.”

De beauty sluit haar bericht af met het feit dat ze ontzettend veel van Odim houdt, en dat ze haar vriend niet voor lief wil nemen. “Ik zeg niet genoeg bedankt voor wat je voor ons aanstaande gezin doet.” Lief!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws