Jaimie Vaes en Lil’ Kleine herenigd op Ibiza

De twee laten op Instagram zien dat ze weer even bij elkaar zijn.

Lees ook

Jaimie Vaes en Lil' Kleine hadden even afstand van elkaar genomen, maar in hun Instagram Stories laten ze zien dat ze weer samen zijn op het zonnige Ibiza.

Weer even samen

Jorik – de echte naam van Lil' Kleine – deelt in zijn stories dat hij weer herenigd is met zoontje Lío, genietend van een pizza. Na de break van zijn ouders bleef Lío bij zijn moeder op Ibiza, terwijl Jorik meestal in Nederland verblijft. Het is duidelijk dat de zanger niet alleen is overgevlogen om zijn zoon te zien. Jaimie laat op haar beurt weten dat ze er óók bij is door in haar stories een filmpje te delen van Lío en Lil' Kleine samen.

Afstand

Nu Jaimie en Jorik elkaar niet dagelijks zien, proberen ze er het beste van te maken. “Voor zover ik voor hem kan spreken, werkt hij er hard aan een betere versie van zichzelf te worden”, vertelde Jaimie daar eerder over aan LINDA.meiden. “Er moest natuurlijk iets wezenlijk veranderen tussen Jorik en mij, en zo’n transitie gaat in vlagen.”

De brunette ziet haar relatie met Lil' kleine zeker nog niet stranden: “We geven gewoon niet op. We zijn jong en leren van elkaar.”

Bron: Instagram, Linda Meiden | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook